MEET WITH US

Voor Fitnessliefhebbers, door Fitnessliefhebbers. Dat is Forza Fitness. Wij zijn er om jou te helpen jouw doelen te behalen. Wij distantiëren ons van alle fabeltjes en wilde verhalen die er rond gaan in de Fitnesswereld. Eerlijk advies op basis van wetenschap en ervaringen op betrouwbare schaal zijn onze informatiebron. Die informatie willen wij delen op een manier die voor iedereen begrijpbaar en toepasbaar is.

Ieder mens heeft doelen. De een eerder of meer dan de ander. Wij zijn er om mensen te helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen op mentaal en fysiek niveau. Wil jij afvallen, gespierder worden, droogtrainen, een topconditie kweken, een (halve) marathon lopen, 100 kilo kunnen bankdrukken, 10 kilometer wandelen of wat dan ook? Wij zijn de handvaten naar jouw succes. Hoe wij dat doen?

Onze ervaringen

Ons team bestaat uit zes fanatieke jongens en meiden van 24 t/m 37 jaar. Dit team bevat halve marathonlopers, een triatlonatleet, fitnessfanaten die al jaren dagelijks in de sportschool zijn te vinden, voedingsexperts en balsporters. Onze sportieve achtergrond en de toewijding waarmee wij sporten geeft ons de mogelijkheid om jou te helpen met het behalen van jouw doelen.

Daarnaast hebben wij een database met zo’n 125 personal trainers en/of online coaches die jou kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen. Wij koppelen jou graag aan zo’n trainer op basis van jouw voorkeuren en hun specialiteiten.